Értékeink

Az Inparibus Kft. valamennyi dolgozója magasan képzett és elkötelezett a cég küldetésnyilatkozatában megfogalmazott elvek iránt.

Munkánkat nem szükséges és elviselendő rossznak tartjuk, hanem az emberi élet kiteljesedése egyik területének, amellyel értéket teremtünk: hozzásegítjük az egyes embereket az egészségesebb élethez, társadalmi szinten pedig hozzájárulunk az életminőség javulásához.

Fontosnak tartjuk a munka és magánélet finoman hangolt egyensúlyát (feloldhatatlan konfliktus esetén az utóbbi prioritásával), amely segít hosszú távon is megőrizni munkatársaink motivációját és kreativitását.

Követjük és késedelem nélkül bevezetjük a munkánk hatékonyságának növelését lehetővé tevő technológiai újításokat. Szerencsés adottságunk e szempontból a cégünknél együttesen meglevő magas szintű informatikai és farmakovigilancia tudás, amelyek egymást erősítve teszik hatékonyabbá a munkánkat.

Fontosnak tartjuk a természeti erőforrások kímélését. Törekszünk a rendelkezésre álló legkörnyezetkímélőbb technológiák alkalmazására, ennek jegyében a széles körű digitalizáció bevezetésével a lehető legnagyobb mértékben visszaszorítjuk a papír alapú dokumentációt.

Elérhető­ségeink

Munkatársunk a legrövidebb időn belül válaszol a megkeresésére!

1188 Budapest,
Damjanich u. 32

+36-1-297-5669
+36-20-555-1160

Lépjen velünk kapcsolatba!