Szolgálta­tásaink

Teljes körű farmakovigilancia szolgáltatás

Cégünk vállal teljes körű farmakovigilancia szolgáltatást. Ez esetben a forgalombahozatali engedély tulajdonosa minden farmakovigilanciával kapcsolatos teendőjét, valamint jogszabályban lefektetett kötelezettségét szerződéses jogviszony keretében cégünkre ruházza át, ezzel jelentős erőforrásokat felszabadítva.

Hazai irodalmazás

E tevékenységünk keretében a hazai orvosi szakirodalmat rendszeresen szemlézzük, a farmakovigilancia szempontból releváns információkat rövid időn belül továbbítjuk megbízóinknak. 

Hazai farmakovigilancia képviselet

Cégünk vállalja külföldi gyógyszercégek hazai farmakovigilancia képviseletét. A legtöbb esetben az ilyen jellegű együttműködés részét képezi a hazai irodalmazás, a Magyarországon előforduló farmakovigilancia esetek továbbítása a külföldi partnernek, a hazai hatóság honlapjának szemlézése, és esetenként más tevékenységek végzése is.

Nemzetközi irodalmazás

Minden forgalombahozatali engedély jogosult kötelessége releváns nemzetközi adatbázis(ok)ban, legalább heti gyakorisággal keresések futtatása. Cégünk – fejlett informatikai rendszere segítségével – régóta végzi ezt a tevékenységet a megbízó cégeink számára.

Hatósági honlap figyelés

A hazai gyógyszerhatóság (NNGYK) honlapjának rendszeres szemlézését heti gyakorisággal végezzük. Ha bármilyen farmakovigilanciát érintő új információ jelenik meg a honlapon, azt késedelem nélkül továbbítjuk partnereinknek, ezáltal biztosítva naprakész és szabálykövető működésüket.

Digitális médiafigyelés

Digitális médiafigyelő szolgáltatásunkat azon partnereinknek biztosítjuk, akik közösségi vagy más digitális média platformokat kezelnek. Szolgáltatásunk keretében rendszeres szűréseket végzünk a meghatározott oldalakon, hogy minden farmakovigilancia szempontból releváns információ időben felismerésre kerüljön. Az azonosított találatokat továbbítjuk partnereinknek, illetve a releváns esetek értékelését és hatósági bejelentését is vállaljuk.

Állatgyógyászat szakirodalom monitorozás

Hatékonyan kialakított rendszerünk alkalmas arra, hogy állatgyógyászati szakirodalomban is végezzünk hazai és nemzetközi irodalmazást. Rendszeresen szemlézzük a hazánkban elérhető állatgyógyászati profilú szaklapokat, és az ezekben talált releváns farmakovigilancia információkat továbbítjuk partnereinknek.

Elérhető­ségeink

Munkatársunk a legrövidebb időn belül válaszol a megkeresésére!

1188 Budapest,
Damjanich u. 32

+36-1-297-5669
+36-20-555-1160

Lépjen velünk kapcsolatba!