Küldetés­nyilatkozat

Az Inparibus Kft. célja a gyógyszeres kezelés biztonságának növelése, ezáltal az emberek egészségének és életminőségének javítása. Azért dolgozunk, hogy a gyógyszert felíró orvos megbízható információ birtokában dönthessen a terápiáról, a beteg pedig megalapozott bizalommal fogadhassa el azt.

Minden ember számára az egyik legfontosabb érték az egészség, amelynek átmeneti vagy tartós hiánya rendkívüli mértékben ronthatja az életminőséget. Az orvostudomány az egészség megőrzésére vagy visszaállítására leggyakrabban a gyógyszeres kezelést alkalmazza.

Minden gyógyszeres kezelésnek azonban vannak kockázatai. Európában és az Egyesült Államokban a gyógyszerek által okozott végzetes mellékhatás az ötödik leggyakoribb halálok. A farmakovigilancia (gyógyszerbiztonsággal összefüggő tevékenység) e kockázatok minimalizálására törekszik. Az Inparibus Kft. farmakovigilancia szolgáltatóként küldetésének tekinti annak a célnak az elérését, hogy a gyógyszermellékhatások előfordulási gyakorisága és súlyossága a lehető legalacsonyabb legyen. Hűen az ókorban megfogalmazott elvhez: primum nil nocere (a legfontosabb, hogy ne ártsunk)!

Elérhető­ségeink

Munkatársunk a legrövidebb időn belül válaszol a megkeresésére!

1188 Budapest,
Damjanich u. 32

+36-1-297-5669
+36-20-555-1160

Lépjen velünk kapcsolatba!